;
pijl-wit
pijl-wit-onder-kort

Beheer sociale media

Onvoldoende tijd of kennis om je sociale media zelf bij te houden? Laat het beheer van je sociale media over aan Cowire zodat je zonder zorgen aanwezig bent op sociale media.

Ieder bedrijf moet aanwezig zijn op sociale media

Je kan er niet meer omheen. Sociale media beheersen ons leven. We worden overspoeld met berichten op allerhande kanalen. Als bedrijf niet aanwezig zijn op sociale media is zonde, want jouw doelgroep is er wel.

Toch zijn veel bedrijven niet actief of Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube, … Vaak ligt het aan de inspanning die ze moeten leveren om hun pagina’s levendig te houden. Ook hebben ze geen idee hoe ze hun boodschap er kunnen laten uitspringen.

Hoe zit het bij jou?
Weet jij dat sociale media belangrijk zijn voor de zichtbaarheid van je bedrijf, maar zie je het niet zitten om hier werk van te maken? Je bent niet alleen. Maar je hoeft dit niet zelf te doen. De socialemediaspecialisten van COWIRE weten perfect welke content kwalitatief is en welk contentplan de sleutel tot succes is.
Goede socialemediacontent moet informeren, inspireren en ook converteren.

Vertrouw op COWIRE voor jouw sociale media.

De expertise in social media is bij ons het meest waardevolle aangezien onze verkoop hierop is afgestemd. De communicatie loopt vlot en wordt snel beantwoord. Er is een constructieve en snelle opvolging. Wij hebben Cowire al doorgegeven aan verschillende bevriende ondernemers.

Luc Timmermans - Medifit

Voordelen van sociale media

Hoe gaan wij te werk?

Van één ding mag je gerust zijn. Jouw berichten zullen passen bij jouw verhaal.

Op welk kanaal jouw bedrijf het best actief is, zoeken we eerst voor je uit. Want jij moet immers aanwezig zijn waar jouw doelpubliek ook is.

Jouw vaste contactpersoon maakt iedere maand een contentkalender op.

Sociale media hebben enkel zin als er gestructureerd en strategisch te werk wordt gegaan. 

Zie jij dit zelf niet zitten? Geef dan het beheer van je sociale media in handen van COWIRE.

Content is King but engagement is Queen, and the lady rules the house!

Mari Smith

COWIRE, jouw partner in crime om meer online resultaat te boeken.