Wasserij Sint-Roch

Meer kwalitatieve leads, meer klanten

“De samenwerking met Cowire verliep zeer vlot”
Jente Haegeman - Wasserij Sint-Roch

Probleemstelling

Bij Wasserij Sint-Roch uit Halle staat ondertussen de vierde generatie aan het roer. Al meer dan 50 jaar staan zij op de kaart als industriële wasserij vooral voor de voedingssector en vleesverwerkende bedrijven. Grote klanten zoals Colruyt, Aldi, Spar kiezen voor dit familiebedrijf, sommige al decennia lang.

Zaakvoerder Philippe en zijn zoon Jente beseffen dat ze nu meer dan ooit moeten inzetten op zichtbaarheid, ook al kunnen ze vertrouwen op hun grote klanten. Er kan altijd wel eens een klant wegvallen om welke reden ook en daar willen ze op voorbereid zijn.

Ze trokken de digitale kaart zowel in hun productieproces als in hun marketing. Voor dit laatste kozen ze bewust voor Cowire.

Verouderde website zonder resultaat

Hun website was verouderd. De filmpjes, de teksten en de look gaven niet meer weer waar Wasserij Sint-Roch anno 2022 voor stond. Behalve online aanwezigheid op het wereldwijde web, bracht deze website niets op. Geen nieuwe leads, geen nieuwe contacten. En daar moest verandering in gebracht worden.

Het resultaat

Nieuwe conversiegerichte website

Cowire ging onmiddellijk aan de slag. We luisterden naar hun verhaal, zochten naar hun USP’s en naar een manier om het verschil te maken met de andere spelers op de markt. Om meer en vooral kwalitatieve bezoekers naar de nieuwe website te trekken, werd onze SEO-specialist ingeschakeld en onze copywriter bezocht de site om zich goed te kunnen in leven in de materie en relevante copy aan te bieden, onze videograaf maakte een professionele bedrijfsfilm en de webdesigners zorgden niet alleen voor een mooie lay-out. Zij werkten ook aan de backend van de website zodat Google www.sintroch.be snel kon oppikken.

Meer kwalitatieve leads, meer klanten

Het resultaat? Wasserij Sint-Roch ondervindt dat nu ook andere bedrijven de weg naar hun website én zo ook naar hun wasserij vinden. De leads zijn veel kwalitatiever dan vroeger. Dit omdat er meer gericht wordt getarget. Niet enkel op de 2 sectoren waar ze al actief zijn, maar veel ruimer. Elk bedrijf dat werkkledij wil laten reinigen of huren vindt nu zijn weg tot bij hen.

Van Cowire ontvangen ze op regelmatige basis rapporten van het verkeer naar de website.
Het resultaat is een hemelsbreed verschil.

Wasserij Sint-Roch aan het woord

Tips

  • Zorg voor een aantrekkelijk design
  • Focus op conversie en resultaat
  • Werk met veel call-to-actions
  • Zet je unieke sterktes in de verf
  • Werk rond de juiste zoekwoorden

En vooral … werk samen met een kwalitatief online marketingbureau die maar één doel heeft: de juiste bezoekers naar jouw website brengen en overtuigen.

Andere paradepaardjes:

Michael van Cowire

Klaar voor de sprong in je online marketing?
COWIRE is je partner in crime.