Een professionele website laten maken in Kontich?

Je uithangbord en saleskanaal in één
-

WEBSITE LATEN BOUWEN een website is een middel, geen doel

Wil je graag een mooie website op maat laten bouwen die online goed wordt gevonden en bezoekers naar je site brengt?

Of heb je al een website maar wens je een moderne website die wél leads/klanten oplevert?

Ben je op zoek naar een betrouwbare webdesigner in Kontich om een nieuwe website te laten maken?

Laat dan jouw webdesign ontwerpen door Cowire zodat je website goed oogt en klanten je vlot kunnen terugvinden. Als professioneel webdesign bureau bouwt Cowire betaalbare en doeltreffende websites die bezoekers doen overgaan tot actie.

Waarom een nieuwe website laten maken in Kontich?

Cowire ontwerpt creatieve en stijlvolle websites die resultaat opleveren.

COWIRE geeft jouw zaak een flinke boost met een aantrekkelijk design dat de aandacht van je bezoekers trekt, én vasthoudt. Onze websites zijn modern, mobielvriendelijk en van hoogwaardige kwaliteit. Wij zetten jouw unieke sterktes in de verf en laten je zaak online groeien. We zetten bezoekers om in klanten.

Een website is geen doel op zich maar een middel om klanten/leads binnen te halen. Daarom leggen we bij COWIRE de focus op conversie en resultaat. We creëren een online verhaal dat bezoekers aanzet tot actie.

Online succes wordt bepaald door de kwaliteit van je website

Cowire maakt betaalbare, gebruiksvriendelijke websites op maat voor bedrijven in heel Vlaanderen, dus ook in Kontich en omgeving. Onze kwalitatieve websites zetten bezoekers om in betalende klanten.

Cowire zorgt ervoor dat jij je onderscheidt van jouw concurrenten. Wij gaan voor een volledig geslaagd resultaat en garanderen steeds 100% tevredenheid.

Een website mag geen doel op zich zijn. Een website is altijd een middel om klanten/leads binnen te halen. Met een aantrekkelijk design houd je de aandacht van de bezoekers vast. Vlotte teksten en aantrekkelijke visuals zorgen dat de bezoeker blijft plakken.

Dankzij een kwalitatief webdesign zorgen we ervoor dat jouw online verhaal bezoekers aanzet tot actie en dat ze voor jou kiezen.

Jouw uitdaging

Jij hebt geen website en je weet niet hoe eraan te beginnen. Of je hebt er één, maar die levert weinig op. Ze wordt bijna nooit bezocht, en wie er toch op belandt, vertrekt vaak meteen. Het probleem? Je hebt noch de tijd, noch de kennis om je website te verbeteren.

Misschien werk je wel samen met een webdesigner. Zo’n professional kan je heel wat werk uit handen nemen, maar ook flexibiliteit kosten. Want wanneer je iets wilt aanpassen, moet je vaak langs die persoon (en vaak kost dat ook geld). Liefst van al zou je gewoon zelf dingen op je website kunnen zetten.

boxarrow-green-to-right
boxarrow-green-to-down

Ons voorstel

Wij bouwen voor jou een aantrekkelijke en resultaatgerichte website. Of we passen je huidige website aan, zodat ze gebruiksvriendelijk én conversiegericht wordt – want voor jou draait het om de resultaten, toch?

We zetten ook een simpel CMS (Content Management System) voor je op. Zo kan je zelf makkelijk je website aanpassen en updaten.

We houden rekening met alle User Experience (UX)-principes en zorgen er zo voor dat websitebezoekers een positieve ervaring overhouden aan hun bezoek. Want zo vergroten we de kans dat ze terugkomen. 

Verder zorgen we voor:

boxarrow-yellow-to-down

Jouw resultaat

Bouwen - Cowire toolbox

JUST IN CASE

Hoe gaat het bouwen van een website in zijn werk?

Eerst analyseren wij jouw bedrijf, jouw klanten én jouw collega’s.
Daarna bepalen wij de opbouw van de website en stellen we wireframes en een sitemap op.
Wireframes zijn ruwe schetsen van de websitepagina’s met de plaatsen voor tekst en foto’s al aangeduid.
Een sitemap is de paginastructuur van de website.

In deze fase installeren en configureren we het CMS-systeem (content management systeem), het systeem waarop heel jouw website zal draaien. We configureren alles wat nodig is om alle toeters en bellen te laten werken (plug-ins).

En dan begint het plezante werk voor ons, nu kunnen we ons uitleven in het ontwerp: 
icoontjes, animaties, header, footer, conversiegerichte navigatie, inhoudspagina’s, call to actionsGDPR,…

Met onze gecombineerde expertise in copywriting, fotografie en videoproductie, smeden we verhalen die emoties opwekken, nieuwsgierigheid prikkelen en conversaties starten.
Schrijf je liever zelf de teksten, geen probleem, dan plakken wij ze in de website.

We checken uiteraard alles nog eens goed.
Werken alle links? Is de websitesnelheid goed?
We stellen Google Analytics in om data te verzamelen over jouw bezoekers
Dan is het nog enkel de website naar de definitieve omgeving migreren en jouw bedrijf is zichtbaar voor de hele wereld.

De website is gebruiksvriendelijk, ook voor jou.
Wil je nadien wijzigingen aanbrengen, dan kan je dat zelf.
Jij krijgt een opleiding van 1 uur om jouw website beter te begrijpen en er je weg in te vinden.

logo KMO-Portefeuille

Geïnteresseerd? Pak jouw voordeel!

Dit traject komt deels in aanmerking voor een subsidie van 30% via de kmo-portefeuille.

FAQ Je hebt een vraag? Dan hebben wij hier een antwoord.

(Of je komt even op de koffie, da's nog gezelliger)

Wij zijn erkend dienstverlener voor de kmo-portefeuille voor zowel advies als opleiding. De kost voor het bouwen van een website komt standaard niet in aanmerking. Omdat wij niet zomaar websites ontwerpen maar telkens voorafgaand een analyse maken voor maximaal succes, kan je voor het deel ‘Analyse en wireframes’ wel een subsidie van 30% via de kmo-portefeuille aanvragen. Wij helpen je graag met de subsidie-aanvraag.

Een website is een middel en geen doel op zich. Met een (alleen maar) mooie website (ver)koop je niets. Wij hanteren de volgende essentiële pijlers die nodig zijn voor het bouwen en optimaliseren van een succesvolle website:

  • aantrekkelijkheid (layout)
  • vindbaarheid (SEO)
  • gebruiksvriendelijkheid (UX/UI)
  • conversiegerichtheid.


Zo bereik je meer klanten, vergroot je je online omzet en versterk je je concurrentiepositie.

Wij kunnen jou ontzorgen door het inhoudelijk beheer van je website uit handen te nemen.

Alle aanpassingen proberen wij binnen 48 uur uit te voeren. Prestaties aan uurtarief, aanrekening per kwartier, maandelijks gefactureerd op basis van een transparante timesheet.

De tijd die nodig is om een website te bouwen varieert sterk en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang en complexiteit van de website, het doel van de site en de functionaliteiten die moeten worden geïmplementeerd. Over het algemeen duurt de bouw van een gemiddelde website ca 8 weken, mits de klant goed meewerkt (tijdig valideren sitemap, aanleveren foto’s,…). Bij de aanvang van het project kunnen wij een betere inschatting maken.

WordPress is het meest gebruikte CMS (content management systeem) in de wereld en daardoor populair bij hackers.

Ook voor malware of spam is een website vatbaar. Regelmatig onderhoud is dus heel belangrijk, vaak beseft men dit als het te laat is.

COWIRE houdt je website veilig, up-tot-date, snel en zorgt dat je altijd online bent.

Via Flanders Investment and Trade kan je 4.500 euro aan subsidies bekomen voor de externe ontwikkeling én vertaling van digitale internationale commerciële bedrijfscommunicatie:

• meertalige websites of webshops

• een bedrijfsfilm

• sociale media uitgevoerd door externe specialisten.

Meer info: https://www.flandersinvestmentandtrade.com/export/subsidie/subsidie-voor-digitale-internationale-commerci%C3%ABle-bedrijfscommunicatie

Contacteer ons voor meer info.

Geert van Cowire

Klaar voor de sprong in je online marketing?
COWIRE is je partner in crime.