COWIRE Academy

-

Word zelf specialist in online marketing

Op zoek naar een training over online marketing?

Wij bieden online marketingopleidingen aan op jouw maat.

Investeer in jezelf en volg een professionele en praktijkgerichte opleiding!

hero_groeien

DE COWIRE ACADEMY we maken van de leerling, de meester

Binnen onze Academy geloven wij sterk in het delen van kennis en het empoweren van anderen om succesvol aan online marketing te doen.

Of je nu een beginner bent die de basisprincipes wil leren of een ervaren marketeer die zijn vaardigheden wil verfijnen, onze trainingen bieden waarde voor iedereen. 

Van zoekmachineoptimalisatie (SEO) over GDPR tot betaalde advertenties, we hebben een breed aanbod aan modules die je kunnen helpen je expertise te vergroten.

Onze docenten zijn ervaren professionals in de branche, klaar om hun praktische kennis en inzichten met jou te delen. Aan de slag?

Groeien-Cowire-ijsje-sprenkels-in-Cowire-kleuren3

Jouw uitdaging

Jij vindt stiekem (of net niet)  online marketing superleuk. En je begrijpt waarom het zo belangrijk is voor je business en vooral voor de groei van jouw bedrijf. Maar helaas, je hebt er niet echt kaas van gegeten. Je hebt je al wat ingelezen en vroeg Google alvast om wat tips & tricks, maar je ondervindt dat de theorie zonder de praktijk toch wat voeten in de aarde heeft. Jij wil concreet en tastbaar lesmateriaal van professionals om zelf mee aan de slag te gaan.

boxarrow-green-to-right
boxarrow-green-to-down

Ons voorstel

De Cowire Academy is er voor jou. In kleine groepen (da’s gezelliger, hé) organiseren wij themagerichte en praktische workshops waarmee jij onmiddellijk aan de slag kan gaan. Een enthousiaste en ervaren professional leert je de knepen van het vak in mensentaal.

Wat kan je verwachten:

boxarrow-yellow-to-down

Jouw resultaat

Groeien-Cowire-ijsje-sprenkels-in-Cowire-kleuren3
logo KMO-Portefeuille

Geïnteresseerd? Pak jouw voordeel!

Dit traject komt in aanmerking voor een subsidie van 30% via de kmo-portefeuille.

JUST IN CASE

Peggy van Cowire

Klaar voor de sprong in je online marketing?
COWIRE is je partner in crime.