;
pijl-wit
pijl-wit-onder-kort

SEO audit

Wil je graag hoger scoren in de zoekmachines zoals bv Google? COWIRE maakt een grondige SEO-analyse van je website. Je ontvangt een uitgebreid rapport met optimalisaties om je website beter vindbaar te maken.

Optimaliseer de vindbaarheid van je website met een SEO-audit

Een SEO-audit schept duidelijkheid over je zichtbaarheid in de zoekmachines.

Met een Search Engine Optimalization (SEO) audit sporen we alle mogelijke oorzaken op waarom jouw website organisch niet goed scoort in de zoekmachines.

We analyseren tientallen factoren die de ranking van jouw website bepalen. Deze kunnen we onderverdelen in drie grote groepen: techniek, linkbuilding en content.

Je ontvangt een uitgebreid SEO-adviesrapport aangevuld met een lijst van duidelijke voorstellen en tips & tricks om de positie van je website in online zoekresultaten te verbeteren.

Een SEO-audit is een technisch rapport. Maar wees gerust, wij zorgen voor een heldere rapportering in mensentaal. We leggen je duidelijk uit waar er nog werk aan de winkel is en wat je hiervoor moet doen. Ook ontvang je een vrijblijvende offerte om de verbeterpunten aan te pakken.

Deze SEO-analyse is de perfecte start van een goed optimalisatietraject. Eens de werkpunten zijn gekend, kan je heel efficiënt optimaliseren.

Wat onderzoeken we in een gepersonaliseerde SEO-audit?

What gets measured gets improved.

Peter Drucker

Wil je betere rankings en meer verkeer? Dan heb je een SEO audit van COWIRE nodig.