Grafisch design

-

Val op in de massa

Een kwalitatief grafisch design maakt een positieve indruk op potentiële klanten door middel van het gebruik van aantrekkelijke en professionele ontwerpen die consistent zijn met je merkidentiteit.

Cowire verzorgt al je grafisch design. Zo kan jij stralen! 

bouwen

KRACHTIG GRAFISCH DESIGN de visuele identiteit van je bedrijf

Grafisch ontwerp nodig voor jouw website, webshop of (SoMe) campagnes? Wij helpen graag mee in het creatieve denkproces voor het perfecte plaatje.

Alles start met een sterk grafisch concept. Je design is de visuele vertaalslag van wie jij als bedrijf bent. Welke kleuren kies je? Een statisch of vriendelijk lettertype? Een minimalistische aanpak of net over-the-top? Wij creëren sterke grafische concepten voor al je communicatiecampagnes en promotiematerialen: website, briefpapier, naamkaartjes, uitnodigingen, een template voor offertes, banners, affiches, flyers, social mediaformaten, bedrukking van voertuigen, …

Zo geven wij jouw bedrijf (grafisch) vorm!

Klantgedreven

We gaan steevast the extra mile voor iedere klant.

Mensentaal

We vinden het cruciaal dat jij als klant snapt wat wij voor je doen.

Alle specialisten op één plek

Je kan bij ons terecht voor alles van online marketing.

Focus op resultaat

Jij wil maar één ding: resultaat. Wel, dat is exact waar wij voor gaan.

Jouw uitdaging

Je hebt het vast al eens gehoord: ‘les goûts et les couleurs, ça se discute pas*’. Maar je moet wel toegeven, dat sommigen gewoon meer oog hebben voor design dat werkt. Hoe ze het precies doen, is je een raadsel. Zij lijken net die harmonie van kleur en vorm te vinden die je boodschap zal versterken. Misschien heb je wel oor naar een frisse blik op jouw huidige designs of start je graag ‘from scratch’?

*Over smaak valt niet te twisten.

boxarrow-green-to-right
boxarrow-green-to-down

Ons voorstel

Wij trekken voor jou alle kleur-en-vorm-registers open. Wij luisteren naar wie jij bent en wat je wilt uitstralen als merk. Groots en bombastisch? Dat kan! Minimalistisch en fijn? Zeker! Kleurrijk en een tikkeltje gek? Waarom niet! Of surf jij graag mee op de scandinavian style? Det er lov*!

*Noors: ’Dat mag!’ 

Wat kan je verwachten:

boxarrow-yellow-to-down

Jouw resultaat

Bouwen - Cowire toolbox

JUST IN CASE

FAQ Je hebt een vraag? Dan hebben wij hier een antwoord.

(Of je komt even op de koffie, da's nog gezelliger.)

Grafisch ontwerp is het visueel en creatief vormgeven van ideeën. Het is het proces van het creëren van visuele communicatiemiddelen die informatie of een boodschap overbrengen. Grafisch ontwerp kan worden gebruikt voor een breed scala aan doeleinden, waaronder marketing, reclame, onderwijs en entertainment.

Wij bieden een breed scala aan grafisch design diensten aan, waaronder het ontwerpen van logo’s, visitekaartjes, briefpapier, brochures, flyers, posters, banners, verpakkingen, etiketten, en meer. We kunnen ook helpen bij het ontwerpen van digitale marketingmaterialen, zoals social media graphics, e-mailnieuwsbrieven, en website-ontwerpen. Ons doel is om onze klanten te helpen hun merk te versterken en hun boodschap effectief te communiceren door middel van aantrekkelijke en professionele ontwerpen.

De prijs voor het maken van een ontwerp hangen af van de aard en omvang van het project. Voor kleinere projecten zoals visitekaartjes of flyers kunnen we een vaste prijs bieden. Voor grotere projecten zoals brochures of websites zullen we een offerte op maat maken op basis van jullie specifieke behoeften en budget. We streven er altijd naar om onze diensten tegen een eerlijke en concurrerende prijs aan te bieden.

Door de aandacht te trekken en een emotionele reactie te creëren. Een grafisch ontwerp kan potentiële klanten op een positieve manier raken door middel van aantrekkelijke afbeeldingen, duidelijke boodschappen en een pakkende stijl. Dit kan leiden tot een hogere merkbekendheid, meer positieve associaties en uiteindelijk meer aankopen.

Door de informatie te structureren en te visualiseren. Een sterk grafisch ontwerp kan complexe informatie op een eenvoudige en begrijpelijke manier presenteren door middel van visuele hiërarchie, typografie, en andere ontwerpkeuzes. Door de informatie te structureren en te visualiseren, kan grafisch ontwerp de aandacht van de kijker trekken en ervoor zorgen dat de informatie gemakkelijk te begrijpen is.

Door vertrouwen en professionaliteit uit te stralen. Een kwalitatief grafisch design kan een positieve indruk maken op klanten of potentiële klanten door middel van het gebruik van aantrekkelijke en professionele ontwerpen die consistent zijn met de merkidentiteit. Een sterk merkontwerp straalt vertrouwen uit en geeft klanten het gevoel dat het bedrijf serieus en betrouwbaar is.

Om grafisch design te laten maken, heb je best een duidelijk doel voor ogen. Wat wil je met het ontwerp bereiken? Wil je een boodschap overbrengen, een product of dienst promoten, of gewoon een mooie afbeelding hebben? 

Zorg ervoor dat je alle relevante informatie over je bedrijf of organisatie aan de ontwerper verstrekt. Dit kan de ontwerper helpen om een ​​design te creëren dat relevant en doeltreffend is.

Wees bereid om feedback te geven tijdens het ontwerpproces. De ontwerper kan je helpen om je ideeën te verfijnen en tot het beste resultaat te komen.

Michael van Cowire

Klaar voor de sprong in je online marketing?
COWIRE is je partner in crime.