Website laten maken

-

Jouw uithangbord, online visitekaartje en saleskanaal in één

Levert je website weinig of niets op?

Een website is geen doel op zich maar een middel om klanten/leads binnen te halen.

Bereik meer klanten en vergroot je online omzet met een professionele website die wérkt.

bouwen

WEBSITE LATEN BOUWEN een website is een middel, geen doel

Hey, jij bent zelf ook een ‘surfer’. Jij begrijpt dus hoe belangrijk die eerste indruk van je website is voor je bezoekers. Dat bezoekers je website vinden, is een eerste belangrijke stap. Nu moet je je bezoekers op je website houden en er klanten van maken. Lijkt eenvoudig, toch?

Een website is geen doel op zich maar een middel om klanten/leads binnen te halen. Daarom leggen we bij COWIRE de focus op conversie en resultaat. 

Cowire bouwt voor jou een website waarvan Google zal smullen. Zo ben je er zeker van dat potentiële klanten je website vinden. Wij brengen jouw verhaal met schwung en passie en maken het af met een design dat je merk doet stralen. Zo toveren wij bezoekers om tot klanten. Dat is het Cowire succesrecept.

Klantgedreven

We gaan steevast the extra mile voor iedere klant.

Mensentaal

We vinden het cruciaal dat jij als klant snapt wat wij voor je doen.

Alle specialisten op één plek

Je kan bij ons terecht voor alles van online marketing.

Focus op resultaat

Jij wil maar één ding: resultaat. Wel, dat is exact waar wij voor gaan.

Jouw uitdaging

Jij hebt geen website en je weet niet hoe eraan te beginnen. Of je hebt er één, maar die levert vandaag weinig op. Hij wordt onvoldoende bezocht, en wie er toch (per ongeluk) op belandt, vertrekt al snel. Het probleem? Je hebt noch de tijd, noch de kennis om je website te verbeteren.

Misschien werk je wel samen met een webdesigner. Zo’n professional kan je heel wat werk uit handen nemen, maar ook flexibiliteit kosten. Want wanneer je iets wilt aanpassen, moet je vaak langs die persoon (en vaak kost dat ook geld). Liefst van al zou je gewoon zelf dingen op je website kunnen zetten.

boxarrow-green-to-right
boxarrow-green-to-down

Ons voorstel

Wij bouwen voor jou een aantrekkelijke en resultaatgerichte website. Of we passen je huidige website aan, zodat deze gebruiksvriendelijk én conversiegericht wordt – want voor jou (en ons) draait het om de resultaten, toch?

We zetten ook een simpel CMS (Content Management System) voor je op. Zo kan je zelf makkelijk je website aanpassen en updaten. Handig, toch?

We houden rekening met alle User Experience (UX)-principes en zorgen er zo voor dat websitebezoekers een positieve ervaring overhouden aan hun bezoek. Want zo vergroten we de kans dat ze terugkomen. Joepie!

Verder zorgen we voor:

boxarrow-yellow-to-down

Jouw resultaat

Bouwen - Cowire toolbox
logo KMO-Portefeuille

Geïnteresseerd? Pak jouw voordeel!

Dit traject komt deels in aanmerking voor een subsidie van 30% via de kmo-portefeuille.

JUST IN CASE

FAQ Je hebt een vraag? Dan hebben wij hier een antwoord.

(Of je komt even op de koffie, da's nog gezelliger)

Wij zijn erkend dienstverlener voor de kmo-portefeuille voor zowel advies als opleiding. De kost voor een website laten maken, komt standaard niet in aanmerking. Omdat wij niet zomaar websites ontwerpen maar telkens voorafgaand een analyse maken voor maximaal succes, kan je voor het deel ‘Analyse en wireframes’ wel een subsidie van 30% via de kmo-portefeuille aanvragen. Wij helpen je graag met de subsidie-aanvraag.

Het hebben van een online aanwezigheid is niet langer een luxe, maar een noodzaak. Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom je een website nodig hebt:

1. Toegankelijkheid 24/7: met een website hebben klanten altijd toegang tot jouw bedrijf, ongeacht het tijdstip. Ze kunnen informatie vinden, producten kopen of contact opnemen, zelfs buiten de reguliere openingstijden van jouw winkel of kantoor.

2. Vergroot je bereik: een website opent de deuren naar een wereldwijd publiek. Mensen van over de hele wereld kunnen jouw producten of diensten ontdekken, wat de mogelijkheid biedt om je klantenkring aanzienlijk uit te breiden.

3. Credibiliteit en vertrouwen: een professionele website wekt vertrouwen bij potentiële klanten. Het laat zien dat jouw bedrijf serieus is en bereid is te investeren in een goede online ervaring voor bezoekers.

4. Online marketing: een professionele website vormt het hart van je online marketingstrategie. Door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO), contentmarketing en sociale media integratie kun je meer verkeer naar je website leiden en je merkbekendheid vergroten.

5. Klantinteractie: een conversiegerichte website biedt de mogelijkheid voor directe interactie met klanten. Door middel van contactformulieren, live chats en blogs kun je in contact komen met je doelgroep, vragen beantwoorden en waardevolle feedback verzamelen.

Als webdesignbureau begrijpen wij het belang van een aantrekkelijk en functioneel webdesign. Wij helpen bedrijven hun online aanwezigheid te versterken door op maat gemaakte websites te ontwerpen die passen bij hun merk en doelgroep.

Een website is een middel en geen doel op zich. Met een (alleen maar) mooie website (ver)koop je niets. Wij hanteren de volgende essentiële pijlers die nodig zijn voor het bouwen van een succesvolle website:

  • aantrekkelijkheid (layout)
  • vindbaarheid (SEO)
  • gebruiksvriendelijkheid (UX/UI)
  • conversiegerichtheid.

Zo bereik je meer klanten, vergroot je je online omzet en versterk je je concurrentiepositie.

Onze grafische ontwerper staat klaar om een verbluffend en doelgericht webdesign voor jouw website te creëren.

Het visuele aspect van je website heeft een directe invloed op de manier waarop bezoekers je bedrijf zien.

  • Uniek design: elk websiteproject wordt behandeld met een unieke aanpak om een webdesign te creëren dat opvalt in jouw branche.
  • Gebruiksvriendelijkheid: onze ontwerpen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook intuïtief en gemakkelijk te navigeren voor de gebruikers.
  • Responsief ontwerp: het is  essentieel dat je website perfect werkt op verschillende apparaten en schermformaten.

Met een aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en responsief webdesign trek je niet alleen de aandacht van je doelgroep, maar vergroot je ook je geloofwaardigheid en betrouwbaarheid.

Bij Cowire vertrouwen we op WordPress als ons favoriete content management systeem (CMS). WordPress is veelzijdig, gebruiksvriendelijk en perfect voor zowel eenvoudige als complexe websites. Ons ervaren team combineert creativiteit met technische expertise om unieke en professionele websites te bouwen.

Wij kunnen jou ontzorgen door het inhoudelijk beheer van je website uit handen te nemen.

Alle aanpassingen proberen wij binnen 48 uur uit te voeren. Prestaties aan uurtarief, aanrekening per kwartier, maandelijks gefactureerd op basis van een transparante timesheet.

De tijd die nodig is om een website te bouwen varieert sterk en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang en complexiteit van de website, het doel van de site en de functionaliteiten die moeten worden geïmplementeerd. Over het algemeen duurt een website laten ontwerpen ca 8 weken, mits de klant goed meewerkt (tijdig valideren sitemap, aanleveren foto’s,…). Bij de aanvang van het project kunnen wij een betere inschatting maken.

WordPress is het meest gebruikte CMS (content management systeem) in de wereld en daardoor populair bij hackers.

Ook voor malware of spam is een website vatbaar. Regelmatig onderhoud is dus heel belangrijk, vaak beseft men dit als het te laat is.

Cowire houdt je website veilig, up-to-date, snel en zorgt dat je altijd online bent.

Via Flanders Investment and Trade kan je 4.500 euro aan subsidies bekomen voor de externe ontwikkeling én vertaling van digitale internationale commerciële bedrijfscommunicatie:

• meertalige website laten maken

• een bedrijfsfilm

• sociale media uitgevoerd door externe specialisten.

Meer info vind je hier.

Contacteer ons voor meer info.

Michael van Cowire

Klaar voor de sprong in je online marketing?
COWIRE is je partner in crime.