Over Cowire

-

Jij hebt ons al ge-Googled hé? Da’s helemaal prima! Maar hier kom je echt alles te weten over Cowire, of toch wat er echt toe doet ; ).

Over Cowire - DNA

DIT IS ONS DNA

Je weet wel, die dubbele helix van vervlochten moleculen die bepaalt hoe wij ons gedragen en jou behandelen.

Positieve mindset

Always look on the bright side of life! De Beatles zongen het, wij passen het toe. Obstakels denken we om in kansen en oplossingen, want met een positieve mindset kom je nu eenmaal tot de beste resultaten.

Empathie

We kruipen in de schoenen van je bedrijf. Leren je business door en door kennen. Begrijpen uiteindelijk helemaal waar je voor staat en waar je naartoe wil. En kunnen je daardoor nog beter helpen met je online marketing.

Integriteit

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Punt.

Doelgerichtheid

Alles wat we voor je doen, draagt bij aan het ultieme doel: dat jouw business groeit.

Humor

Why so serious? Jou helpen aan strakke groeicijfers, dat nemen we natuurlijk serieus. Maar ons werk en leven relativeren, dat moet kunnen. Net als soms eens goeie mop. Al zal hij vaker flauw zijn. Sorry alvast.

Werkgeluk

Blije collega’s = betere resultaten. Daar hoeven we geen onderzoek voor te citeren, want we zien het hier genoeg. En jij plukt daar de vruchten van – dat is pas win-win.

ONZE MISSIE EN VISIE

Dat jij meer succes hebt, dankzij online marketing. Dat is ons doel, onze missie zelfs! Meer bereik, meer leads, meer omzet: door eerst te denken en dan te bouwen, doen we jouw business groeien.

Liefst van al mikken we op een duurzame samenwerking. Eentje waarbij we jouw online marketing van begin tot eind mogen oppakken. Waarbij we strategisch nadenken over je doelen en hoe ze te bereiken. En waarbij we al onze plannen meteen ook voor je uitvoeren. Dat brengt namelijk meer op dan wanneer we snel 3 socialmediaposts voor je schrijven.

Op dit moment in de pitch zou er nu iemand ‘cocreatie!’ uitroepen. Sorry voor het buzzword, maar van het concept zijn we hier echt wel fan. Wij werken liever mét onze klanten dan voor hen. Wat betekent: veel samenzitten, veel vragen stellen, jou uitdagen én onszelf door jou laten uitdagen. Alleen zo komen we tot het beste resultaat voor je zaak.

Nog even over die ‘we’: achter Cowire schuilt een dreamteam van experts in alle disciplines van de onlinemarketing-regenboog. Vanuit hun expertise gaan zij voor jou aan de slag. Wees gerust: het gaat hier niet om vreemde vakidioten, maar om lieve mensen zoals jij. Die ook nog eens duidelijk kunnen uitleggen hoe ze jou gaan helpen. Zo ben je helemaal mee met elke stap van je groei.

Ziezo. Dat is wat je krijgt als je voor Cowire kiest. Zie je dat zitten?

“Jouw groeitraject
start hier.”

Peggy

DAAROM KIES JE VOOR ONS

Klantgedreven

Klantgedreven, dat is klantvriendelijk op steroïden. Niet dat er bij ons allemaal opgepompte spierballen rondlopen. Maar we gaan wel steevast the extra mile voor iedere klant. Jouw uitdagingen? Dat worden onze uitdagingen. En daar willen we natuurlijk écht een oplossing voor, geen oppervlakkig advies.

Mensentaal

We vinden het cruciaal dat jij als klant snapt wat wij voor je doen. Van ons hoor je niet alleen dát je nu betere resultaten hebt, maar ook hoe we daar geraakt zijn. Zo steek je er zelf ook iets van op. We nemen de tijd om je vragen te beantwoorden, moeilijke termen als CTR en CPC uit te leggen, en ervoor te zorgen dat je helemaal mee bent met het verhaal van je groei.

Alle specialisten op één plek

Je kan bij ons terecht voor alles van online marketing. Copywriter, SEO-expert, websitebouwer: je vindt ze allemaal onder ons dak in Boortmeerbeek. Zo hoef je niet meer zelf op zoek naar experts en heb je één aanspreekpunt voor je online groei, waardoor je heel wat tijd wint. Als je dat wil, kan je je hele onlinemarketing-strategie én de uitvoering ervan aan ons overlaten. Dat raden we ook aan. Want als we aan alle knoppen kunnen draaien, hebben we alles in handen om jou aan een maximale online impact te helpen.

Focus op resultaat

Jij wil maar één ding: resultaat. Wel, dat is exact waar wij voor gaan: in rechte lijn naar meer groei. Zonder tussenstops bij socialmedia-trends omdat we die ‘keicool’ vinden. En ook geen haltes bij teksten vol moeilijke zinnen zonder impact, gewoon omdat we thuis graag romans lezen. Dát je resultaat hebt, is trouwens niet iets wat wij voor jou beslissen: we laten de cijfers voor zich spreken.