Beheer social media

-

Like, share of comment.

Heb je het te druk om je met social media bezig te houden?

Cowire zorgt ervoor dat jouw bedrijf op social media top of mind is. Wij nemen alles voor jou uit handen: van het maken van content tot het posten van de berichten.

Door je social media uit te besteden, kan jij je richten op je dagelijkse activiteiten.

hero_groeien

BENUT DE KRACHT VAN SOCIAL MEDIA Pandora’s box of een vat aan opportuniteiten

Social media (SoMe) is een raar beestje. We vloeken er al eens op, maar kunnen ook niet zonder. Als je Social Media inzet om je bedrijf te doen groeien, dan vraagt dat jouw continue aandacht en energie. Social media is 24/7. 

Door het uitbesteden van je social media beheer, kan jij je terug volledig richten op je dagelijkse bezigheden. Geen zorgen meer, want wij nemen de promotie van jouw bedrijf op verschillende sociale mediaplatforms voor je op. We beheren al je platforms, creëren boeiende inhoud en houden de vinger aan de pols van de nieuwste trends. Jouw succes is ons doel.

Groeien-Cowire-ijsje-sprenkels-in-Cowire-kleuren3
Klantgedreven

We gaan steevast the extra mile voor iedere klant.

Mensentaal

We vinden het cruciaal dat jij als klant snapt wat wij voor je doen.

Alle specialisten op één plek

Je kan bij ons terecht voor alles van online marketing.

Focus op resultaat

Jij wil maar één ding: resultaat. Wel, dat is exact waar wij voor gaan.

Jouw uitdaging

De juiste Social Media kanalen kiezen. Elke week relevante berichten publiceren. Liefst met tof beeldmateriaal, een punchy headline en een stevige call-to-action. Vriendelijke comments ‘liken’ en de niet-zo-vriendelijke comments te woord staan. Jawadde…

Kortom, het beheer van sociale media brengt verschillende uitdagingen met zich mee, variërend van tijd- en inhoudsbeheer, de keuze van de juiste kanalen tot het begrijpen van je doelgroep. Zou het niet handig zijn om hiervoor op Cowire te kunnen rekenen?

boxarrow-green-to-right
boxarrow-green-to-down

Ons voorstel

Onze socialemediaspecialisten stellen een contentplan voor je op en gaan je kanalen vervolgens gestructureerd en strategisch beheren. Zij weten perfect welke content het best werkt op welk kanaal. En ze zorgen ervoor dat elk bericht past bij je bedrijf.

We begrijpen de fijne kneepjes van elk platform, waardoor jouw boodschap effectief resoneert bij je doelgroep.

Van het optimaliseren van je kanalen tot het opbouwen van een betrokken online community, wij nemen de leiding, zodat jij je volledig kan richten op waar je het beste in bent.

boxarrow-yellow-to-down

Jouw resultaat

Groeien-Cowire-ijsje-sprenkels-in-Cowire-kleuren3

JUST IN CASE

FAQ Je hebt een vraag? Dan hebben wij hier een antwoord.

(Of je komt even op de koffie, da's nog gezelliger)
  • Het is de digitale vorm van mond-tot-mondreclame
  • We zijn sociale wezens, we praten graag over wat we doen en meemaken. Op sociale media kan je als bedrijf communiceren met je volgers, en doe jij het niet, dan zullen zij het zeker doen
  • De bestaande socialemediakanalen zijn heel veelzijdig. Jij kiest op welk niveau je aanwezig bent. Low profile en gratis of high-level en betalend
  • Je krijgt de kans om anderen te overtuigen van jouw missie en visie
  • Je bedrijf wordt ‘menselijker’ en toegankelijker
  • Iedereen verwacht dat je aanwezig bent op sociale media
  • Je bepaalt zelf hoe ver jouw aanwezigheid op sociale media reikt.

Ja, social media marketing is meetbaar. Er zijn verschillende meetbare statistieken en KPI’s (Key Performance Indicators) die gebruikt kunnen worden zoals bereik, betrokkenheid, conversies, sentimentanalyse en ROI. Deze meetbare aspecten helpen marketeers de effectiviteit van hun campagnes te evalueren en optimaliseren.

Het meest geschikte social media-platform hangt af van verschillende factoren, zoals het doel van het gebruik, de doelgroep en de specifieke kenmerken van het platform. Het is belangrijk om te overwegen wie je wilt bereiken en welk type content je wilt delen voordat je beslist welk social media-platform het meest geschikt is voor jouw specifieke behoeften. Het kan ook effectief zijn om meerdere platforms te gebruiken om een breder publiek te bereiken.

De kosten voor het uitbesteden van het beheer van social media variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals aantal posts per week, het aantal kanalen,…

Wij werken met pakketten op maat.

Een contentkalender is een handige tool die je helpt je bij het plannen en organiseren van je content (wat, voor wie, wanneer, hoe, door wie). Het betreft zowel content voor je website als voor je sociale media. Een contentkalender kan in verschillende vormen (excel, kalender,…). Met een contentkalender publiceer je je content op het juiste moment, op het juiste kanaal en voor de juiste doelgroep.

Geert van Cowire

Klaar voor de sprong in je online marketing?
COWIRE is je partner in crime.