;
pijl-wit
pijl-wit-onder-kort

Hoger in Google

Word goed gevonden in Google en andere zoekmachines door zoekmachineoptimalisatie of SEO. Zorg dat bezoekers op jouw website terechtkomen en niet op die van een collega.

Word goed gevonden in Google

Zoekmachineoptimalisatie of search engine optimization (SEO) is het toepassen van een reeks technieken om je website of een bepaalde webpagina goed te laten scoren in de organische zoekresultaten.

Met een goede SEO kan je helemaal bovenaan de zoekresultaten komen. SEO is een combinatie van verschillende elementen: de juiste content, linkbuilding, websitetechniek, de juiste zoekwoorden … Google onderzoekt al deze zaken en gebruikt een algoritme om een kwaliteitsscore aan je website te geven. Hoe hoger de kwaliteitsscore, hoe meer zichtbaar je website wordt en hoe meer kans op relevante bezoekers.

De algemene SEO van de website is belangrijk, maar ook de SEO per pagina. COWIRE pakt eerst de algemene SEO aan: optimaliseren van de instellingen, beheren van plug-ins, sitemap inleveren bij Google en Bing, gepersonaliseerde 404-pagina’s, interne linkstructuur,… Daarna pakken we pagina per pagina aan. Hierbij zijn zoekwoorden heel belangrijk, maar ook de afbeeldingen en video’s.

Google helemaal doorgronden kan niemand, want ze passen regelmatig hun algoritme aan. Maar je kan er zeker van zijn dat het team van COWIRE weet waarmee ze bezig zijn. Wij volgen alles op de voet en passen nieuwe SEO-ontwikkelingen onmiddellijk toe. Cowire is trouwens ook Google-gecertificeerd.

Wat zijn de voordelen van SEO?

Mensen zijn meer dan ooit online en gebruiken meermaals per dag zoekmachines zoals Google. Goed gevonden worden, is dus cruciaal.

Linkbuilding

Je hebt twee soorten links: interne links en externe links of backlinks. Interne links verbinden verschillende pagina’s op één website met mekaar. Externe links verbinden twee aparte domeinen met elkaar. 

Google houdt van backlinks. Hoe meer kwalitatieve links naar jouw website op andere domeinen staan, hoe meer autoriteit je opbouwt, hoe beter je ranking zal zijn in de zoekmachines.

Linkbuilding is iets voor specialisten. En laat COWIRE hier nu wel veel van afweten…

SEO-zoekwoordenonderzoek

Om informatie of een specifiek product of dienst te vinden, typt bijna iedereen een zoekterm in. Soms één woord, soms meerdere woorden en soms zelfs een zin of een vraag.

Met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek duiken we in het zoekgedrag van de internetbezoekers:

  • Analyse van de concurrentie
  • Zoekvolume en concurrentie controleren
  • Opstellen van lijst met relevante zoekwoorden
  • Suggesties voor nieuwe content.

SEO metadata

De metadata bepalen hoe het zoekresultaat eruitziet in de zoekmachines zoals Google.

Hoe beter jouw metadata, hoe hoger de kans dat internetbezoekers doorklikken naar jouw website, hoe beter jouw ranking. 

Je voelt het misschien al aankomen. De juiste metadata zijn heel belangrijk. 

Werk je samen met COWIRE voor jouw website, dan ontvang je een uitgebreid overzicht van de metadata en de andere belangrijke SEO-factoren voor jouw website.

SEO-copywriting

De teksten van je website zijn dus cruciaal voor de zoekmachines. Je moet niet alleen je bezoeker op je website houden met goede en interessante teksten, je moet ook nog rekening houden met SEO. Dat wordt vaak vergeten.

Zie jij het niet zitten om de content van jouw website te schrijven of geef je graag jouw eigen schrijfsels nog eens ter verfijning door aan een gespecialiseerde copywriter?

COWIRE heeft ervaren copywriters in hun team, elk met hun eigen specialiteit. Onze copywriters schrijven jouw uniek verhaal in de toon die bij jou past. Wij verleiden jouw doelgroep met sterke webteksten die leiden tot actie en resultaat. Wij schakelen ze graag voor jou in. 

The best place to hide a dead body is the second page of Google search.

SEO is iets voor specialisten. Schakel COWIRE in zodat jouw website hoog scoort in de zoekmachines.