;
pijl-wit
pijl-wit-onder-kort

Copywriting

Iedereen houdt van krachtige en overtuigende teksten, ook Google

Investeer in kwalitatieve copywriting

‘Teksten schrijven? Dat kan toch iedereen?’
Misschien wel, maar wat ben je met teksten die niemand leest?

Krachtige teksten moeten blijven hangen bij de lezers, moeten hen inspireren en aanzetten tot actie. Hiervoor bestaan verschillende technieken. Werk daarom voor jouw commerciële teksten samen met een copywriter. Deze professionele tekstschrijver weet hoe hij de lezer bij zijn nekvel moet grijpen en hoe hij jouw boodschap glashelder moet verwoorden.

Schrijven voor mensen én voor Google

De toekomst van onze communicatie is digitaal, maar schrijven voor zoekmachines moet nog altijd in mensentaal gebeuren. Teksten worden immers door mensen gelezen.

Een goede tekst houdt rekening met je doelgroep. Cowire voert een zoekwoordenonderzoek uit en dit wordt aan de copywriters bezorgd. Zo hebben zij een idee welke zoekwoorden jouw doelgroep effectief gebruikt. Die gebruiken ze dan in eenvoudige leesbare teksten die triggeren. Zo krijgen jouw webpagina’s een mooi plekje in de resultaten van Google.

Bij Cowire zit alles onder een dak. Dat maakt het voor mij heel gemakkelijk en vooral ook enorm tijdbesparend. Zo kan ik meer tijd besteden aan de uitbouw van mijn bedrijf. Een echt professionele website. Duidelijk en to-the-point. Veel positieve reacties van klanten, prospecten en zakenrelaties.

Webteksten

Of jouw website veel bezoekers aantrekt, heeft ook te maken met de manier waarop jouw boodschap verwoord is. Krachtig geformuleerde teksten houden de bezoekers op jouw website.

Zelfs Google houdt van relevante teksten die effect hebben. Je wordt hiervoor beloond in de ranking bij de zoekresultaten.

Copywriters weten hoe ze bezoekers moeten aanzetten tot kopen of bellen en welke woorden en formuleringen werken. Het is een investering die zichzelf terug verdient.

Nieuwsbrieven en e-mails

Met nieuwsbrieven en mailings kom je in de mailbox van jouw klanten en leads terecht. Je leidt hen naar een actie op jouw website of naar een evenement dat je organiseert.

De juiste verwoording is cruciaal en bepaalt of de ontvanger de boodschap leest of verwijdert. Copywriters weten hier weg mee. Zij roepen met de juiste woorden een emotie op en zetten de ontvanger aan tot actie.

Cowire werkt samen met creatieve copywriters die voor de juiste teksten kunnen zorgen.

Berichten voor sociale media

Actief zijn op sociale media is belangrijk voor de zichtbaarheid van je bedrijf. Om je bedrijfspagina’s in de picture te houden, moet je regelmatig content plaatsen. En daar wringt het schoentje bij veel bedrijven. Misschien ook wel bij jou? Wat moet je immers altijd schrijven?

Het neemt ook veel tijd in beslag, tijd die je waarschijnlijk veel liever in je bedrijfsactiviteit stopt. Je hoeft dit niet helemaal zelf te doen. Copywriters zijn heel bedreven in het schrijven van korte berichten die reactie uitlokken.

Hoe consequenter je aanwezig bent, hoe meer jouw bedrijfspagina getoond wordt. En dat is toch de bedoeling van sociale media? Op regelmatige tijdstippen op het netvlies van mogelijke leads verschijnen zodat ze onmiddellijk aan jouw bedrijf denken wanneer ze jouw product of dienst nodig hebben.

Blogartikelen

Blogs zijn informatieve artikels die op regelmatige basis aan je website worden toegevoegd. Je geeft nuttige tips rond jouw producten of diensten zonder echt veel reclame te maken. Je krijgt de kans om jouw expertise te tonen aan de buitenwereld en wanneer de blog goed geschreven is, lokt hij ook nog eens extra bezoekers naar je website.

Een blog houdt ook jouw website levendig, want ieder artikel is een extra pagina op jouw website. Heel handig ook om te delen op sociale media en om Google tevreden te stellen. Google houdt van nieuwe content! Een blogpagina heeft pas effect wanneer je regelmatig een artikel plaatst.

Geen idee waarover je blogs moet schrijven?
Werk dan samen met een copywriter.  Zij bouwen de blog op rond één zoekwoord en houden rekening met SEO. Jouw blog wordt gelezen, wees daar maar zeker van.

Mensen handelen op basis van wat ze onthouden. Niet op basis van wat ze vergeten. En wat mensen onthouden, zijn verhalen.

Breek je hoofd niet over de gepaste verwoording van jouw boodschap. Werk samen met COWIRE voor content die gelezen wordt.