;
pijl-wit
pijl-wit-onder-kort

Online marketing Leuven

Graag meer online resultaat in Leuven?

Jouw online aanwezigheid is compleet nutteloos wanneer je niet wordt gevonden. Als jouw website slecht scoort in Google loop je gegarandeerd heel wat potentiële klanten mis.

Digitale marketing is meer dan hoog scoren in Google en meer bezoekers naar je website brengen. Je wil dat bezoekers converteren naar klanten, want daar gaat het om.

Online marketing omvat alle online activiteiten die er voor zorgen dat je meer resultaat haalt met jouw website / webshop en jouw inspanningen op sociale media.

De mogelijkheden van online marketing zijn waanzinnig interessant en daarom mag online marketing absoluut niet ontbreken binnen jouw bedrijfsstrategie.

Met digitale marketing zet je jouw bedrijf en jouw producten/diensten online in de kijker.

Online marketing specialist Leuven

Cowire helpt ondernemers uit Leuven en omgeving om meer resultaat te behalen uit hun digitale marketingactiviteiten zodat ze beter worden gevonden en meer omzet realiseren. Wij doen dit door een verantwoorde inzet van online marketing gericht op actie en resultaat.

We geven jouw zaak een boost en verhogen jouw online rendement. We zorgen voor meer zichtbaarheid in Google, laten het verkeer naar je website groeien en we overtuigen bezoekers om actie te ondernemen middels gerichte call-to-actions.

Met Cowire laten wij ondernemers ervaren dat digitale middelen echt ‘werken’.

Klantenverhalen

Wat
onze
klanten
vertellen

Guillaume Clerens - Foody
Thibaut Martien - Orzeon

Hoe laat Cowire jouw zaak groeien?

De marketingstrategie is afhankelijk van jouw doelstellingen jouw doelgroep(en). Wij luisteren naar jouw verhaal en bepalen samen de juiste strategie voor meer online resultaat.

Dit kan bijvoorbeeld resulteren in de inzet van zoekmachine-optimalisatie (SEO – Search Engine Optimization) om hoger te scoren in bv Google en zo meer (kwalitatieve) bezoekers naar jouw website te trekken.

Daarnaast kan je adverteren in zoekmachines: zoekmachine-adverteren (SEA – Search Engine Advertising) is een zeer effectieve en efficiënte manier om jouw vindbaarheid snel te vergroten.

Ook via sociale media kan je schitterende online resultaten behalen, bv met advertenties op Facebook. Facebook is het perfecte kanaal om met een minimaal budget heel gericht jouw doelgroep te bereiken.

Overtuigd van de meerwaarde van COWIRE? Daag ons dan uit voor je volgende project.