;
pijl-wit
pijl-wit-onder-kort

Instagram-adverteren

Met advertenties op Instagram kan je op een snelle manier onder de aandacht komen van jouw potentiële doelgroep.

Advertenties plaatsen op Instagram?

Instagram is uitermate geschikt voor het delen van zowel foto’s als video’s, maar het kan ook worden ingezet voor het verspreiden van advertenties.

In het begin waren vooral jonge mensen actief op dit medium, ondertussen sluiten ook heel wat oudere leeftijdscategorieën zich aan.

Ook dit kanaal mag je als bedrijf niet verwaarlozen. Net zoals met advertenties op Facebook kan je met advertenties op Instagram heel veel mensen bereiken.
Het heeft dezelfde krachtige advertentietools om heel uiteenlopende doelen te bereiken met reclamecampagnes.

Instagram zit in de lift. Steeds meer gebruikers kiezen voor dit platform. Hierop met je bedrijf aanwezig zijn, is interessant, maar adverteren is nog interessanter.

Bij Cowire zit alles onder een dak. Dat maakt het voor mij heel gemakkelijk en vooral ook enorm tijdbesparend. Zo kan ik meer tijd besteden aan de uitbouw van mijn bedrijf. Een echt professionele website. Duidelijk en to-the-point. Veel positieve reacties van klanten, prospecten en zakenrelaties.

Thibaut Martien - Orzeon

Voordelen van Instagram ads

Soorten Instragram-advertenties

Op Instagram is het visuele aspect heel belangrijk, het is gericht op fotografie, inspiratie en creativiteit. Instagram is  hét medium om visueel je boodschap over te brengen. De typeadvertenties hebben allemaal met beelden te maken:

  • foto-advertenties
  • video-advertenties
  • carrousel-advertenties
  • stories-advertenties.

Laat het adverteren over aan professionals

Op Instagram adverteren, is kinderspel wanneer je het heel regelmatig doet. Voor een leek is het echter niet altijd evident om bijvoorbeeld de juiste doelgroep te bepalen, het juiste formaat van de advertentie te ontwerpen en te weten wanneer je het best de advertentie laat zien.

Wij hebben ervaring met adverteren op Instagram. Wij weten wat werkt en wat niet werkt. Wij weten hoe we jouw merk moeten laten opvallen.

Doing business without advertising is like winking at a girl in the dark. You know what you are doing, but nobody else does.

Steuart H. Britt

Maak van advertenties op Instagram een succes en geef dit in handen van COWIRE.